Свим срцем уз Звезду

25

Рукометаши Србије на првом месту су заврђили такмичење у Групи 7 претквалификација за Светско првенство и тако осигурали наставак борбе за одлазак у Хрватску. „Орлови“ су и у реваншу на Бањици савладали Израел – 44:36.

Противника у баражау за пласман на Монндијал, изабраници Јовице Цветковића ће добити 27. јануара. У мечу са Изралецима на делу смо могли да видимо неколико бивших рукометаша Црвене звезде, а за сајт Спортског друштва кратак коментар је дао Петар Ненандић.

– Нисмо оставили гостима ни мало шансе да направе изненађење. Најтеже је играти овакве мечеве који су унапред добијени. Окрећемо се жребу, надамо се да ће Бог да нас погледа и да ћемо добити неког лакшег противника и тако осигурати учешће на СП
– каже Ненадић.

После репрезентативних обавеза, суперталентовани средњи бек се враћа у Шпанију где окреће нову страницу у својој каријери.
– Тачно је да напуштам Алхеирас и да ћу убудуће бити играч Барсе. Сан сваког рукометаша је да игра у овако  клубу, надам се да ћу испунити очекивања – додао је Петар.

Наравно, популарни „Петар Пан“ није пропустио прилику да прокоментарише дешавања у Црвеној звезди:
– Повратком Ненада Перуничића мислим да је реално да се одбрани титула. Свим срцем сам уз моје бивше саиграче да поново прошлогодишњи успех – закључио је Ненадић.

Претходни текстНисмо искористили шансе
Следећи текстМорам поново у Звезду