Успешан камп у Кладову

80

Међународни зимски рукометни камп „Играј рукомет – Буди Звезда“ одржан је у Кладову од 10. до 17. јануара у организацији нашег рукометног клуба.

– У кампу је било педесетак рукометаша који су рођени 1992. и млађих, међу којима 35 чланова Црвене звезде, као и играчи из других клубова: Јуниора, Обилића, Старог Града, из Шида и гости из Румуније. Учесници су се лепо дружили, тренирали, играли утакмице. Поред спортских су имали организоване и друге садржаје. Добили су опрему, а најбољи појединци ће следеће године бесплатно боравити у кампу. Међу њима су Ђорђе Баша, Ђорђе Зељковић, Лука Пауновић из Црвене звезде. Са младима су радили тренери из нашег клуба Милан Петронијевић, Никола Петковић, Душан Тодоровић и Братислав Стојменовић, док је о здрављу учесника бринуо Милан Станчић – рекао је Илија Јовић.

Директор омладинске школе нашег рукометног клуба није крио задовољство оствареним.

– Веома смо задовољни оним што смо урадили током седам дана у сарадњи са нашим спонзором – компанијом „Цветекс“, произвођачем спортске опреме. Овај камп је знатно мањи од оног који нас тек очекује – летњег који организујемо у Похорју (Словенија). Поред тога, организовали смо крајем прошле године и међународни турнир „Звезда ’07“. То су догађаји којима се поносимо и које немају ни европски рукометни великани. Услови у Кладову су одлични и потрудићемо се да камп следеће године буде још масовнији и бољи – рекао је Јовић.

Претходни текстМладост жели опстанак
Следећи текстВредна и убедљива победа