Срећу, успех, радост, здравље…

83

Драги Звездаши, поклоници српског спорта, посетиоци нашег интернет сајта и сви људи доброг срца широм планете, сви којима је црвено-бела боја на срцу,

У име Спортског друштва Црвена звезда, свих спортиста и клубова наше велике црвено-беле породице, „Звездине ревије“ и нашег интернет сајта желимо Вам да у лепом и ведром расположењу проведете предстојеће празнике и да Вам Нова 2008. година донесе добро здравље и срећу.

Шта можемо да Вам обећамо уочи Нове 2008. године?

Бићемо сложни, бићемо јаки, бићемо упорни у настојањима да идемо ка врху и да на врху останемо. Звезда ће остати понос Србије и – понос Европе.

Наредна година је и олимпијска. Звездини спортисти ће на челу са најуспешнијом српском олимпијком Јасном Шекарић, као што је био случај на свим претходним Играма – од Лондона 1948. до Атине 2004. – и у Пекингу дати све од себе да буду барјактари нашег спорта.

И у другим такмичењима, од појединачних и екипних националних првенстава до европских купова и шампионата Старог континента и света, наши спортисти ће настојати да достојно представљају нашу и Вашу Звезду.

Зато, останите уз нас. Па и ако некад погрешимо, или Вас нечим разочарамо, знајте да Звезда из свих пораза и недаћа може да изађе само јача и сјајнија.

Срећну, успешну и радосну 2008. годину жели Вам Спортско друштво Црвена звезда и екипа званичног сајта СД Црвена звезда.

Претходни текстЗвездини дани младости
Следећи текстНово ТВ издање Звездине ревије