Ново ТВ издање Звездине ревије

51

Као што сте већ и навикли, у четвртак увече у 19.15 часова на „СОС каналу“ чека Вас ново, шесто издање својеврсног телевизијског недељника „Звездина ревија“.

Овога пута, екипа „Звездине ревије“ иде у сусрет другој донаторској гала свечаности „Звездино вече – Звездино сутра“. За 13. децембар у Кристалној дворани хотела „Хајат“ заказано је дружење многих генерација црвено-белих спортиста, челника Спортског друштва и клубова и многих познатих личности из нашег јавног живота. С обзиром да се наредне године одржавају Олимпијске игре у Пекингу, овогодишње „Звездино вече“ посвећено је свима који су носили клупску и заставу Србије на досадашњим Играма, али и млађим генерацијама које, почев од главног града Кине, тек треба да се упишу у књигу бесмртних.

Звезда водиља свечаности у „Хајату“ биће одавање признања свим Звездиним олимпијцима, посебно освајачима медаља на највећем планетарном такмичењу, али и основање Фонда Олимпијске Звезде, којим ће наше Спортско друштво убудуће помагати свим нашим спортистима да се што боље припреме за будуће Олимпијске игре. Поред добровољних донација, значајна средства Фонд ће добити и од јавне продаје уметничких дела најпознатијих српских сликара: Владимира Величковића, Драгана Стојкова, Оље Ивањицки, Биљане Вилимон, Милоша Шобајића и Цилета Маринковића, којима је Звезда била инспирација.

Овом приликом на јавној аукцији појавиће се и неки спортски реквизити од непроценјивог значаја – тениски рекет Слободана Живојиновића и флорет Вере Јефтимијадес!

Екипа „Звездине ревије“ иде у сусрет овом догађају, па смо о припремама за „Звездино вече“ разговарали са господином Слободаном Вучићевим, председником Управноg одбора Спортског друштва.

Такође, у сутрашњој емисији имаћете прилику да видите и у каквој атмосфери наши фудбалери дочекују меч у Лиги УЕФА са Болтоном, који почиње само сат и по времена касније. Дакле, погледајте шта о овом и неким прошлим дуелима са Енглезима каже легендарни голгетер нашег клуба Дуле Савић, па правац – „Маракана“!

Из садржаја емисије издвајамо и упоредни интервју са нашим тениским асовима Борисом Пашанским и Виктором Троицким, отварање „Галерије рекордера“ у Атлетском тунелу „Маракане“, као и прилог о подвигу наших одбојкашица у Купу ЦЕВ.

„Звездина ревија“, четвртак у 19.15 на „СОС каналу“!

Претходни текстЉуљање колевке
Следећи текстБолтон – клуб дуге традиције