Повратак на победничики пут

55

Серију од два пораза, одбојкаши Црвене звезде покушаће да прекину на сутрашњем гостовању у Суботици. Црвено-бели су оптмисти да последњепласирани Спартак неће бити тежак ривал у 9. колу првенства Србије. Такво расположење сајту СД Црвена звезда пренео је тренер наших одбојкаша Жељко Булатовић.

– Изгубили смо последње две утакмице и може се рећи да смо у некој мини кризи. Међутим, на тренингу видим да су момци свесни ситуације и да ћемо врло брзо се вратити на победнички пут. Спартак је последњи на табели и самим тиме ми смо фаворити. Лига је таква да свако свакога може да добије. Увек кажем да се квалитет признаје само на терену, што се надам да ћемо показати у сутрашњем мечу.

Колико је изненађујући пораз од Партизана у „вечитим дербију“ пореметио редове?
– Може се рећи да је меч са црно-белима био прекретница у овом делу сезоне. Надали смо се сигурној победи, а практично смо одиграли најгору утакмицу у сезони. Такве утакмице сигурно да оставе утисак на екипу. Али, биће боље, млади су то момци, нормално је да се дешавају падови и успени у игри. Мени је битно да се добро ради и сигуран сам да ће бити очекиваних резултата до краја сезоне – закључио је Булатовић.   

Претходни текстНерешено у дербију
Следећи текстУ „репризи“ само бод