Кошаркашице опет боље од Војводине

79

Кошаркашице Црвене звезде коначно су везале две победе у новој сезони. У само пет дана, црвено-беле су други пут савладале на гостовању Војводину – овога пута у 4. колу Јадранске лиге (77:74). Оба тријумфа стигла су као добар подстрек уочи данашњег вечитог дербија са Партизаном (20.00).


 
– Атмосфера је јако добра после ових дуела са „лалама“. Орне и жељне дочекујемо меч са Партизаном – каже за сајт СД Црвена звезда капитен наших кошаркашица Јелена Велиновић – обе екипе су сигурно мотивисане, тако да нас очекује један јако неизвестан меч. Верујем у моје саиграче и надам се победи.

Велиновић признаје да Звезда није баш најбоље кренула у нову сезону.
– У првим колима у оба првенства (Јадранска лига и шампионат Србије) мало смо на почетку заказале, али ствари полако долазе на своје место. Екипа је нова и брзо смо се спријатељиле, међутим на терену нам треба још мало времена да се уиграмо. Уз имали смо доста проблема са повредама. Надамо се да су сви проблеми иза нас и да ћемо већ против црно-белих показати да нам је форма у успону – поручила је Јелена.

ВОЈВОДИНА  – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 74:77
(24:16, 19:16, 12:24, 19:21)

ВОЈВОДИНА
: Крњић 6, Мусулин 12, Домазет, Каракачевић 6, Душанић, Крњетин, Грубор 12, Ивановић 18, Ступар 20, Цигановић, Бајић, Добранић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
: Поповић, Пешовић 28, Вукоје, Зупанчић, Богићевић 3, Велиновић 13, Станић 6, Грујић, Прћић 11, Мусовић 10, Тодоровић 6, Вуковић.

Дворана: Мала сала СПЦ Војводина. Гледалаца: 150. Судије: Мрдак, Седлар и Пецељ  (сви Србија).

Претходни текстКоначне листе за 2007.
Следећи текстПоловично у другом колу