Сви пријатељи су уз Милоја

74

Звонко Милојевић, наш дугогодишњи чувар мреже који је са Звездом био на „крову света“ у Токију 1991. године, а потом успешно бранио и за белгијске клубове Андерлехт и Локерен, још увек је у коми псоле тешке саобраћајне несреће коју је доживео у четвртак, али лекари Универзитетске клинике у Ахену у којој је смештен кажу да ће изборити своју најтежу битку – за живот.

„Операција је трајала пет и по сати, а хирург који је оперисао Звонка очекује да ће се из коматозног стања повратити у наредних 48 сати“ рекао је Дејан Вељковић, блиски пријатељ и дугогодишњи Милојев менаџер. „Живот му није угрожен, али кичма му је тешко повређена и сада је незахвално рећи како ће тећи постоперативни период“.

Још јуче је у болницу стигла Милојевићева супруга Марина, а потом и голман Локерена Југослав Лазић, пријатељи Милица и Даниел Веденски, нешто касније и бивши саиграч из Локерена и „звездаш“ Иван Вукомановић са супругом… На услузи се нашао и свештеник Српске православне цркве у Ахену Славенко Савић, као и медицинска сестра Жаклина Станивуковић, која ради на одељењу на којем је смештен Звонко.

„Милојевић има пријатеље на свим странама света. Звали су и зову из Звезде, Андерлехта, Локерена, готово сви његови саиграчи и пријатељи – тренер Славољуб Муслин, Дејан Станковић…“, наводи Вељковић.

Повређени Милан Ловре, отац нашег фудбалског интернационалца Горана Ловреа, смештен је у другој клиници у Ахену и осећа се добро.

Још само да Милоје добије и ову битку… Звонко, сви смо уз тебе!

Претходни текстВелика разлика и у квалитету
Следећи текстСлавље у Железнику