Седница УО ФК Црвена звезда

119

Дана 14.11.2007. године у Београду, одржана је 12. седница Управног одбора Фудбалског клуба Црвена звезда.

Седници је присуствало седам чланова УО ФК Црвена звезда (Милан Томић – председавајући, Бранимир Бабарогић, Бобан Радојичић, Саша Козић, Миодраг Ђорђевић, Велибор Совровић, Дарко Нешић)

Управни одбор ФК Црвена звезда прихватио је предлог Комисије за кандидовање и избор новог председника Клуба да Топлица Спасојевић буде кандидат за председника ФК Црвена звезда на предстојећој скупштини Клуба, која је заказана за 20.11.2007. године у 18 часова.

Верификована је одлука о разрешењу Милорада Косановића са функције Шефа стручног штаба и именовању Александра Јанковића за новог Шефа стручног штаба ФК Црвена звезда.

Разматран је извештај делегата и Комесара за безбедност о инцидентима на утакмици Арис – Црвена звезда у Солуну. Чланови УО ФК Црвена звезда упознати су са одлуком Дисциплинске комисије УЕФА о покретању поступка против ФК Црвена звезда.

Управни одбор ФК Црвена звезда сматра да изнете констатације у извештају у делу организације утакмице и понашања навијача Црвене звезде на мечу у Солуну не стоје.  

ФК Црвена звезда ће дати аргументован одговор са адекватним доказима и иницираће састанак код представника УЕФА до 06.12.2007. године, када истиче рок за изјашњавање Клуба.

Претходни текстДерби грозница
Следећи текстПрвенство за пионире