Играћемо офанзивно

62

После најубедљивије победе у досадашњем току сезоне, победе која је показала другачију, лепшу слику Звезде и којом је шампион пришао водећем Партизану на само пет бодова (а имамо и утакмицу мање), Саша Јанковић је блистао од задоволљства. Како и не би, кад је у Смедереву имао тренерски деби какав се само пожелети може.

„Задовољан сам, веома, не само убедљивом победом од 5:2 него и чињеницом да је Звезда одиграла срцем, душом, да су сви играчи утакмицу схватили озбиљно и дали пун допринос свих 90 минута. Ови бодови и голови су победа колектива, а мене уз све то посебно радује што је сваки наш погодак постигнут из лепих, осмишљених акција“, рекао је после меча најмлађи тренер у Звездиној историји.

Како бисте прокоментарисали одличну игру Ненада Јестровића и Дејана Миловановића? Вратили сте их у први тим и одмах су вам се одужили головима?
„Не волим да говорим о појединцима, тим је битан. Понављам, сви играчи су одиграли сјајно током целе утакмице и ја им честитам на победи, игри и залагању. Ова победа је дошла у правом тренутку, пред паузу у Суперлиги због обавеза репрезентације Србије у квалификацијама за Европски шампионат. Ту паузу ћемо искористити да се добро припремимо за оно што нас очекује у непуних месец дана до краја године“.

Ово је најефикаснија игра шампиона у текућој сезони. Да ли је то најава неке нове Звезде?
„Није битно колико ћемо голова постићи него – како ћемо играти. А, Звезда ће играти офанзивно“, рекао је Саша Јанковић.

Претходни текстМелем на ране
Следећи текстУкрајински АТП турнир