У суботу против Загреба

33

Кошаркаши Црвене звезде почетком УЛЕБ купа поново су ушли у ритам две утакмице недељно. После повратка из Чешке екипа није имала много времена за комплетнију припрему меча против Загреба, који је наредни противник у НЛБ лиги. Меч се игра у суботу од 19 часова у хали Пионир, а карте по цени од 100 динара могу се набавити на благајни хале Пионир у суботу од 12 часова до почетка меча.

“У последње време Загреб игра у великој форми, што не показују њихови резултати, већ игра коју су приказали у последња два кола против Задра и Хемофарма. Јаков Владовић је један од најкориснијих играча лиге, а веома опасни су и Крунослав Симон, као и Анте Томић. Посебну пажњу морамо обратити и на Јосипа Сесара који је искусан врхунски играч. Он није тренутно у препознатљивој форми, али зна да одигра на потез и на инспирацију. Загреб је генерално скуп добрих играча и морамо да имамо озбиљан приступ уколико желимо да остваримо седму победу у НЛБ лиги”, каже шеф стручног штаба Црвене звезде Стеван Караџић.

Пре почетка утакмице Ненад Мишановић, освајач трофеја “Лавље срце” за октобар месец добиће награду од Златибо2р Воде, коју ће му уручити Сања Папић.

“Очекује нас још један битан меч у низу. Морамо бити максимално концентрисани како би остали у врху НЛБ лиге. Загреб је неугодан тим, са добрим појединцима. Ми ћемо поново приказати максималну борбеност како би одбранили домаћи паркет”, каже Мишановић.

Тренутно најкориснији играч НЛБ лиге Омар Кук сматра да не постоје велике и мале утакмице.

“Ово је још један меч у распореду. Сваки има исту важност и не смемо да се опуштамо. Покушаћемо да чврстом игром у одбрани и течним нападом што пре решимо питање победника. Желимо да започнемо нову серију победа у НЛБ лиги”, каже Кук.

Претходни текстЈак противник наших кошаркашица
Следећи текстКосановић поднео оставку