Радом до светлије будућности

38

На предстојећем 51. Међународном турниру „Меч шампиона“ који ће се од 15. до 16 до 18. новембра одржати у Јагодини Боксерски клуб Црвена звезда ће уз селектора Србије Зорана Манојловића имати два представника. У категорији до 64. кг Манојловић је међу „орлове“ позвао Ивана Поповића, док ће у категорији до 81. кг част нашег клуба бранити Марко Николић.

Обојицу сам позвао јер желим да им омогућим да у јакој интернационалној конкуренцији стекну што више искуства – објашњава за интернет страницу „СД Црвена звезда“ Манојловић – Поповић је један од наших најбољих јуниора, а у млађим категоријама још може да се бори и Николић. Они су прошле сезоне боксовали против сениора за Звезду, што значи да већ имају представу шта их даље у каријери очекује. Видећемо како ће проћи у Јагодини, свака победа за њих је драгоцена.

Манојловић није имао пуно времена за одмор након повратка са Светског првенства у Чикагу.
– Нисам не задовољан учињеним. Имамо двојицу такмичара међу 16 у свету. Објективне околности су учиниле да не направимо боље резултате. Због познатих проблема у савезу нисмо имали неопходне припремне мечеве. Без обзира мислим да даљим напорним радом можемо да се надамо светлијој будућности – кратко је објаснио дешавања са СП тренер Звездиних боксера.

Претходни текстНа победу у Кикинди
Следећи текстИдемо на победу