Идемо на победу

43

За  одбојкаше Црвене звезде пуно времена за одмор нема. Пошто су у претходном колу срушили актуелног првака – Војводину, изабраници Жељка Булатовића и у 6. рунди очекује нови дерби. Црвено-бели сутра (17.55) иду на на ноге код куће увек неугодној Рибници.


 
– Победом у прошлом колу над „лалама“ преузели смо вођство на табели, па је сигурно  да у Краљево идемо као фаворити – каже пред пут Звездин репрезентативац Драган Станковић – Од тога не бежимо, али увек треба имати у виду чињеницу да је Рибница на свом терену увек била и биће ривал за сваки респект. Но, ми идемо на победу.

У редовима црвено-белих не беже да су добре игре на старту првенства „подгрејале“ приче о повратку титуле на „Маракану“.
– Сада углавном знамо са каквим „арсеналом“ располажу наши противници. Видели смо да успешно можемо да се носимо са свакиме. Челници клуба су нам рекли да од нас очекују борбу за оба трофеја. Појединци у нашој екипи су и по четири године у Црвеној звезди, тако да и ми играчи сматрамо да можемо до „дупле круне“ – закључио је сјајни средњи блокер нашег клуба.

Претходни текстРадом до светлије будућности
Следећи текстПашански у четвртфиналу