Звездаши у иностранству

69

Свим посетиоцима званичног сајта СД Црвена звезда дајемо кратак увид у игре наших бивших играча који наступају за иностране клубове.

ЕНГЛЕСКА
Немања Видић је одиграо величанствен дерби у дресу Манчестер Јунајтеда и ремизирао против Арсенала (2:2), док је Дејан Стефановић читав меч провео играјући за Фулам против Рединга (3:1).

НЕМАЧКА
Ардијан Ðокај, некадашњи везиста Црвене звезде био је двоструки стрелац за Кобленц, у истом тиму Драган Богавац одиграо је последњих пет минута, али је Фрајбург славио 4:2. Небојша Крупниковић је играо за Падерборн до 54. минута и допринео ремију против мајнца (1:1).

ФРАНЦУСКА
Ленс се више не може ни замислити без Звездиног тандема, Милан Бишевац – Ненад Ковачевић. „Жуто-црвени“ су као домаћини победили Сент Етјен (3:2).

ИТАЛИЈА
Деки Станковић је због повреде чланка пропустио велике дерби Серије „А“ и реми Интера против Јувентуса у Торину (1:1). Звездаши су имали представнике у Александру Луковићу, беку Удинезеа (0:0 на гостовању Ливорну) и Бошку Јанковићу који је са Палермом ишчупао бод на гостовању Ðенови.

БЕЛГИЈА
Клуб Бриж је славио важан тријумф над Зулте Варегемом (1:0), зар сте сумњали да је гол одлуке дело Душана Ðокића, Звездиног доскорашњег бомбардера. Иван Вукомановић, наш штопер са почетка 21. века одиграо је друго полувреме за Локерен против генка (1:1).

Претходни текстМотивисани у Чешку
Следећи текстСкок на АТП листи