Пружем максимум побеђена Воша

44

Што после 5. кола Винер штедиша Супелиге више нема непоражених екипа „крива“ је Црвена звезда, која је сигурном игром у Шумицама срушила шампиона Војводину – 3:1 и засела на врх табеле.

После меча у којем су његови ученици приказали најбољу игру ове сезоне, тренер Жељко Булатовић није крио добро расположење.

„Заиста сам задовољан како смо ушли у утакмицу, с доста мотива, чак весело, амбициозно и агресивно… Знали смо да Војводину можемо да пореметимо само ако јој угрозимо пријем сервис, па смо чак мало и ризиковали с почетним ударцем и то нам се исплатило. Пасиван блок, после којег смо органиyовали
доста контри, такође је одлично функционисао“, истакао је Булатовић. „Похвалио бих све играче, а пре свих Докића, који је против Новосађана показао највише до сада. Такав треба да буде у сваком мечу“.

Времена за славље, додаје Булатовић, нема.

„Увек је лепо победити Војводину, али идемо даље. Пред нама су три тешка меча, сва три дербија, са Рибницом, Партизаном и Раднички и гледамо само напред“.

Коректор нашег тима Томислав Докић захвалио се свом тренеру на лепим речима, а потом изнео своје утиске о дербију кола.

„Поново морам да констатујем да из кола у коло побољшавамо игру. Били смо веома мотивисани за меч са шампионом. Сви смо пружили максимум и успели у ономе за шта смо се спремали на многим досадашњим тренинзима, да добрим сервисом разбијемо њихов пријем. Први и други сет смо одиграли врхунски, у трећем доста грешили, али у четвртом поново били на високом нивоу и, на крају, заслужено славили победу“, рекао је Звездин капитен.

Претходни текстПротив Ниша и Лазаревца у Купу
Следећи текстПотребна подршка кошаркашицама