Доминација црвено-белих ватерполиста

52

Ватерполисти Црвене звезде наставили су са доминацијом у Групи Б квалификација за Суперлигу Србије. Након две убедљиве стартне победе, црвено-бели су и у 3. колу декласирали своје ривале, овога пута Бечеј 2005 – 16:2! Дилеме око победника овог дуела није било од самог старта. Изабраници Дејана Јововића су већ у првој четвртини демонстрирали свој квалитет и искуство. Податак да су на крају примили само два гола довољно говори колико су наши ватерполисти били супериорни.

О новој победи и досадашњем току сезоне за интернет страницу СД Црвена звезда говори Петар Томашевић:
Лако смо забележили нови тријумф. Озбиљан приступ дао је резултате, послушали смо све инструкције тренера и без проблема освојили нове бодове.  Настављамо победничку серију, мислим да осим Студента у нашој групи не би требало да имамо проблема са осталим ривалима.
Томашевић додаје да је атмосфера у екипи сјајна и да се под вођством тренера Дејана Јововића ствара одлична екипа.

Имамо седам нових играча који су се брзо уклопили. Вредно тренирамо и једино за сада за чиме жалимо је што у овом периоду не играмо утакмице у Београду пред нашим навијачима, али се надамо да ће се то брзо прометнити – закључио је Томашевић.

БЕЧЕЈ 2005 – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:16
(4:1, 4:1, 6:0, 2:0)
БЕЧЕЈ 2005: Сретковић, Човић 1, Цветић 1, Шипић, Дигурски, Ковачев, Миловановић, Башић, Ачаји, Мирић, Стојанов, Киза, Јарић, Миљевић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Лазић, Томашевић 1, Цветковић 1, М. Крстић 1, Коцих, Радојчић 1, Рестовић 1, Вуксановић 2, Д. Крстић 3, Латковић 2, Марковић 2, Цакић 2, Поповић, Петровић.

Пливалиште: у Бечеју. Гледалаца: 300. Судије: Стефановић и Раковић (Београд).

Претходни текстВелики успех Троицког
Следећи текстСећање на Гојка Зеца