Подржимо кошаркашице

78

Кошаркашице Црвене звезде срећа је напустила на старту домаћег првенства. После тешког пораза у Дубровнику у 1. колу Јадранске лиге, црвено-беле су у драматичној завршници поражене на гостовању у Краљеву – 85:84. На мање од две секунде пре краја при резултату 84:84 домаћа кошаркашица Ивана Михајловић је фаулирана. Дуго је судијски пар из Београда заједно са записничким столом већао да ли да досуде прекршај, али је на крају Михајловић отишла на линију за слободна бацања. Погодила је једно и донела велико славље Краљеву.
 
Звезда опет није блистала, пораз се чинио неизбежном када су домаћи средином треће четвртине имали предност од 71:58. Ипак, наш клуб је стигао до преокрета у финишу и вођства од 82:79, али на жалост победа је на крају измакла.

Дешавања из Краљева за интернет сајт СД Црвена звезда преноси портпарол кошаркашица, Иван Бакић.
– Данак су узеле повреде, меч смо завршили само са Велиновићевом на позицији центра. На то су се надовезале слабе игре наших плејмејкера, а поједине судијске одлуке нећемо ни коментарисати. На крају ни срећа нас није послужила. Нема места кукању, идемо даље окрећемо се наредним мечевима, верујемо да ћемо се брзо вратити на победнички пут – рекао је Бакић.

Кошаркашице Црвене звезде следећи меч играју у недељу, 4. новембра у „Шумицама“ против Младог Крајишника у Јадранској лиги.
– Припремамо праву фешту за ту утакмицу, очекује се и долазак „делија“. Овом приликом позивамо и остале наше присталице да дођу да нас подрже – најавио је Бакић.

КРАЉЕВО – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 85:84
(18:22, 26:25, 29:16, 12:21)

КРАЉЕВО: Чковрић 7, Илић 22, Ристић 19, Живановић 6, Балтић 3, Јовановић 8, Михајловић 13, Рачић, Николић, Ракићевић, Ратковић, Мараш.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Поповић, Пешовић 22, Вукоје 4, Зупанчић 10, Богићевић 14, Велиновић 12, Станић 2, Грујић, Прчхић 7, Мусовић, Тодоровић 4, Вуковић 9.

Дворана: спортова у Краљеву. Гледалаца: 500. Судије: Димић и Јанковић (Београд).

Претходни текстЖреб за Куп Србије
Следећи текстНадамо се новом тријумфу