Ускоро интервју са Александром Влаховићем

80

Каква је улога и значај Спортског друштва Црвена звезда? Који су његови циљеви откад је, прошле године, добило новог председника и Управни одбор? Да ли су клубови унутар велике црвено-беле породице задовољни радом челника Спортског друштва?

 
 
На ова и на многа друга питања у интервјуу за интернет сајт СД Црвена звезда и „Звездину ревију“ одговара Александар Влаховић, први човек нашег Спортског друштва.
 
Сасвим отворено и без длаке на језику, некадашњи министар за привреду и приватизацију у Влади Републике Србије, стручњак светског реномеа и велики „звездаш“ прича и о: бројним акцијама Спортског друштва, од којих највећу пажњу изазива „Звездино вече за Звездино сутра“; својим сарадницима у СД и Управном одбору; ситуацији у Фудбалском клубу – највећем, најбогатијем и најпопуларнијем у оквиру Спортског друштва, будућој приватизацији и начину на који треба да буде изведена… и још о много чему
 
Интервју са председником СД Црвена звезда Александром Влаховићем већ данас моћи ћете на прочитате на нашем интернет сајту, али и да одгледате на СОС каналу и ускоро прочитате у Звездиној ревији.

Претходни текстПреминуо Срђан Мркушић
Следећи текстСтатистика пред Лучане