Милица Остојић – спортиста месеца августа

246

У четвртак је у Звездином прес центру одржан тринаести по реду избор Спортисте месеца. Признање за месец август је заслужила пливачица Милица Остојић.

Остојићева је освојила шест медаља на Међународном првенству Србије, док је на Првенству Балкана за јуниоре освојила три златне и две бронзане медаље што је било довољно да понесе титулу Звездиног спортисте месеца.

«Захвалила бих се Црвеној звезди на признању, а пре свега свом тренеру Срђану Филиповићу без чије помоћи и подршке не бих остварила ове резултате», рекла је Милица.

Остојићевој је чек у износу од 40.000 динара уручио Драган Вишњић, комерцијални директор компаније ЈУ Поинт, док је трофеј уручио Александар Влаховић, председник СД Црвена звезда. Испред фирме Агримес, сталног спонзора Звездине ревије, поклон пакет је Остојићевој уручила Ивана Павловић.

«Милица Остојић је била перјаница успеха звездиних спортиста у августу. Знамо да је пливачки клуб суочен са великим тешкоћама и агилна управа Спортског друштва чини све напоре да у што је могућем краћем року учини подношљивим», рекао је Александар Влаховић.

 

Потом су уручене награде, дресови наших клубова, срећним добитницима у квизу «Звезда ми је све» и то Немањи Гајићу из Клења, Милици Михајловић из Прешева и Борису Голубовићу из Зворника.

Милица Остојић је затим извукла имена добитника који су тачно одговорили на питања из претходног броја Звездине ревије, а то су Нада Дејановић из Сремчице, Миленко Панић из Лознице и Милана Палдрмић из Сивца. Награде ће им бити уручена приликом следећег избора спортисте месеца.

Претходни текстУ четвртак 13. по реду избор спортисте месеца
Следећи текстТроицки позван у репрезентацију