У четвртак 13. по реду избор спортисте месеца

77

У четвртак у 12 часова у Звездином прес центру биће одржан тринаести по реду избор Звездиног спортисте месеца. Признање као најбољем спортисти августа припашће пливачици Милици Остојић која је освојила три златне и две броназен медаље на Балканском првенству за јуниоре, као и шест медаља на државном шампионату.

Избор Звездиног спортисте месеца поприма све већи значај и добија све већи публицитет јер афирмише и подстиче праве вредности и даје подстрек свим Звездиним спортистима да постижу што боље резултате, али уједно и даје на значају успесима такмичара из тзв. малих спортова који су веома често неправедно запостављени.

Награду намењену Звездином спортисти месеца до сада су добијали асови светских размера попут Јасне Шекарић и Милана Гуровића, шампиони као што су Светлана Вишњић, Дејан Рибаћ, Драган Јовановић и Ненад Боровчанин, репрезентативци Дејан Миловановић, Драган Станковић и Милан Пуровић, али и они чије време тек долази попут Зоране Аруновић и Ненада Беђика.

СД Црвена звезда уме да препозна успехе својих спортиста и жели да им на овај начин да подстрек да у будућности буду још бољи на радост и понос свих којима су црвена и бела боја у срцу.

Претходни текстЗвездина ревија и у Политици
Следећи текстМилица Остојић – спортиста месеца августа