Генерални спонзор за кошаркаше

48

Компанија „АутоЧачак“, генерални заступник „Шкоде Аута“ за нашу земљу постала је генерални спонзор Кошаркашког клуба „Црвена звезда“ у Суперлиги 2007. На тај начин, продубљена је веома успешна четворогодишња сарадња два можда најуспешнија колектива у својим делатностима.

Кошаркаши „Црвене звезде“ на свим мечевима до краја такмичарске сезоне носиће са поносом на грудима лого „Шкоде Аута“ и промовисаће најновији модел, овог реномираног ауто-произвођача „Румстер“(РООМСТЕР).

„Четврту сезону за редом, „Шкода“ аутомобили су званични аутомобили Кошаркашког клуба „Црвена звезда“. Веома смо поносни што такав гигант стоји уз нас и што нам пружа подршку. До сада „Шкода“ је била наш ауто-партнер, а успешном сарадњом и добрим пословним контактима стигли смо до ситуације у којој ће „АутоЧачак“ бити наш генерални спонзор у Суперлиги. Ја сам сигуран да ће се Управа добрим пословним потезима, а играчи и стручни штаб добрим играма на терену одужити „АутоЧачку“ на прави начин за велику подршку“, каже Мирко Петровић, председник Управног одбора КК Црвена звезда.

„У Црвеној звезди смо препознали стабилног и квалитетног партнера и сама чињеница да четири године сарађујемо потврђује наше задовољство. Од самог почетка, Црвена звезда нам је омогућила да максимално искористимо све маркетиншке потенцијале, које наша сарадња обухвата. Подсетићу да је наш штанд на Београдском сајму аутомобила, увек био препуњен посетиоцима када су нам у госте долазили Звездини кошаркаши, они су били и специјални промотери новог модела „Октавије“, а ево од данас, очекујем да ће се веома угодно осећати у „Роомстерима“, моделу аутомобила, чији назив ће се налазити на њиховим грудима у овој Суперлиги“, каже Миленко Костић, власник компаније „АутоЧачак“.

Кошаркашки клуб „Црвена звезда“ и компанија „АутоЧачак“, генерални заступник „Шкоде Аута“ за нашу земљу започели су сарадњу 2003. године. „Шкодини“ модели „Фабиа“, „Октавиа“ и „Суперб“ већ четири године красе паркинг кошаркашког клуба „Црвена звезда“, а од данас ће им се придружити и најновији „Роомстери“.

Претходни текстДерби у полуфиналу Купа
Следећи текстДебакл