Ђорђевић потписао на четири године

51

Владимир Ђорђевић је у среду потписао четворогодишњи уговор са Црвеном звездом и појачао конкуренцију на позицији штопера у нашем тиму.

Овај 24-годишњи фудбалер каже да му се доласком у Звезду испунило све о чему је маштао на почетку каријере.

„Из нишког Радничког сам отишао у Бразил, земљу која живи за фудбал, и после годину дана сам се вратио у Србију и то у наш највећи клуб који има најбоље навијаче на свету“, рекао је Ђорђевић и наставио:

„Прошао сам први део припрема са Звездом и сјајно сам прихваћен од саиграча. Атмосфера у екипи је заиста сјајна. Конкуренција на ком играм је оштра, али то је само мотив више да се покажем у најбољем светлу. Надам се да ћу оправдати указано поверење и помоћи клубу да да оствари свој циљ, а то је одбрана дупле круне“.

Спортски менаџер Стеван Стојановић је истакао да је задовољан оним што Ђорђевић показује у првим данима свог борабка у Црвеној звезди и додао да се очекује да до краја прелазног рока буде још појачања.

„Са ОФК Београдом смо се договорили око трансфера Милоша Бајалице и преостаје да утаначимо детаље уговора. Очекујем да све буде завршено данас на обострано задовољство. Када је реч о Огњену Короману, жеља да дође у наше редове постоји, али тренутно све зависи од Терека, са којим је под уговором, и Портсмута, где је тренутно на позајмици“, изјавио је Стојановић.

Претходни текстПризнања за Јасну и Зорану
Следећи текстНепланиран пораз