Почеле припреме за други део сезоне

31

Фудбалери Црвене звезде почели су у петак припреме за други део сезоне. Шеф стручног штаба, Душан Бајевић, обавио је прву прозивку на којој су присуствовали сви првотимци изузимајући Аилтона, Кастиља и Тадеуа који у Београд долазе вечерас.

У нашем тиму су виђена и двојица новајлија, дефанзивац Владимир Ђорђевић и офанзивни везни играч, Игор Бурзановић. Њих двојица ће следеће недеље потписати уговоре са Црвеном звездом. Према речима председник клуба, Драгана Стојковића, посао у прелазном року није завршен.

„Биће још занимљивих дешавања у прелазном року, али не бих сада о детаљима. Поручио сам играчима да у наставку сезоне морају да буду максимално озбиљни како би остварили зацртани циљ, а то је одбрана дупле круне“, рекао је први човек Црвене звезде.

Шеф стручног штаба, Душан Бајевић, пре него што је повео играче на први тренинг у овој години је рекао:

„Већ сутра ће екипа бити комплетна, а у Београду ћемо боравити до 12. јануара када се селимо у шпанску Марбељу где остајемо до 28. јануара. У Београду остајемо три дана, а потом одлазимо на другу фазу припрема која ће се обавити на Кипру. Радићемо паралелно на физичкој и техничко – тактичкој припреми. После првог дела сезоне имамо обавезу да у наставку не попустимо и да будемо још бољи. Зато морамо да будемо озбиљни и да покажемо још веће хтење него у првом делу сезоне. Сви играчи су здрави и верујем да ће ова година бити боља лепша и боља од претходне“, рекао је Бајевић и додао:

„Довели смо Бурзановића и Ђорђевића, у оптицају је још једно име, али времена за трансфере има довољно. Поменута двојица су веома добри играчи, изузетно јаки, који могу доста да нам помогну. Очекујемо да у Звезди буду бољи него што су били до сада“.

Претходни текстУЛЕБ одбио жалбу
Следећи текстЛако против Слована