Сутра против Мокре Горе

64

Црвена звезда у среду у Зубином Потоку игра утакмицу другог кола Лав купа Србије са екипом Мокре Горе. Дан пред овај меч одржана је конференција за новинаре на којој су говорили голман Саша радивојевић и дефанзивац Бојан Миладиновић.

Звезда на пут креће без неколицине стандардних првотимаца, али ипак решена и спремна да забележи победу и пласира се у даље такмичење. Противник је за сада потпуна непознаница, али победа, према мишљењу наших играча, не би смела да дође у питање.

„Звезда увек иде на победу, па је тако и сада. У фудбалу су изненађења могућа, Мокра Гора је то показала победом над чачанским Борцем, али ако ми одиграмо колико можемо верујем у успех. Стицајем околности, ово ће бити помало необично гостовање пошто играмо на Косову и Метохији. Знамо да ће све очи бити упрте у ову утакмицу јер има велики значај за људе који живе тамо“, речи су Саше Радивојевића.

„Наш циљ је пролазак у наредну рунду такмичења и наравно одбрана трофеја. У меч улазимо максимално мотивисани и надамо се победи. Искрено, размишљамо само о фудбалу и не размишљамо о атмосфери. Ипак, очекујемо много публике и драго нам је што после много година један клуб из Београда одлази на Косово и Метохију. Нема разлога да будемо забринути због ситуације и убеђен сам да ће све протећи у најбољем реду. Противника поштујемо јер он то заслужује чим је у прошлом колу елиминисао прволигашку екипу“, сматра Миладиновић.

Екипа ће на пут кренути у уторак после тренинга, а преспаваће у Новом Пазару, да би у среду преподне кренула пут Косова и Метохије. Играчи који нису у конкуренцији за тим ће тренирати у Београду под надзором Боре Цветковића и Срђана Максимовића.

Претходни текст„Звездино вече – звездино сутра“
Следећи текстОдржана седница УО