После четири године поново на Косову и Метохији

30

Црвена звезда ће у другом колу Лав купа Србије бити гост Мокре Горе из Зубиног Потока. Биће то први пут да Црвена звезда после четири године одлази на Косово и Метохију.

Јуна 2002. године, ФК Црвена звезда је гостовао на Косову и Метохији у оквиру акције „И ја сам звездаш“. Том приликом је у наш клуб учлањен велики број деце из школа са овог подручја, а наш клуб је осим Косовске Митровице посетио и Лепосавић, односно Зубин Поток, одакле је и наш следећи противник. Интересантан је и податак да је баш тада учлањен 80.000-ти учесник акције „И ја сам звездаш“.

Приликом тадашње посете Црвену звезду су представљали тадашњи тренер Славољуб Муслин, директор Омладинске школе, сада покојни Мирослав Павловић, а селекција Омладинске школе Црвене звезде коју је предводио тренер Душан Николић одиграла је на централном тргу Косовске Митровице утакмицу са домаћом екипом.

Неколико хиљада душа дошло је тада на овај догађај и потврдило да Црвена звезда на Косову и Метохији има огроман број присталица. Нема сумње да ће тако бити и 8. новембра када наш тим буде био гост Мокре Горе.

Претходни текстБез проблема са Севојном
Следећи текстЛако против Нишлијки