Без проблема са Севојном

36

Црвена звезда је победом над Севојном успешно започела одбрану трофеја Купа. Наша екипа, иако у комбинованом саставу, победила је резултатом 3:0 (0:0) и у другом колу ће се састати са екипом Мокре Горе из Зубиног Потока на Косову и Метохији.

Црвена звезда – Севојно 3:0
Рашковић 55′, 78′, Баста 83′

Црвена звезда: Радивојевић, Анђелковић, Бишевац, Милијаш, Кривокапић (70′ Миловановић), Јоксимовић, Георгијев (79′ Тришовић), Тадеу (46′ Рашковић), Сузуки, Пуровић, Баста

Севојно: Исаиловић, ћосић, Јевђевић, Пејчић (85′ Својић), Поповић, Раковић, Шуњеварић, Вирић, Арсенијевић (58′ Симић), Голочевац, Манић (56′ Павићевић)

Гледалаца: око 1000
Судија: Михаило Јекнић (Београд)
Жути картони: Голочевац, ћосић

Наша екипа није успела да већ у првом полувремену бољу игру крунише поготком. Иако су играчи Севојна приказали врло солидну партију, Звезда је имала више од игре, а најбоље шансе су пропустили Сузуки и Пуровић.

Уласком у игру Миланка Рашковића, напад наше екипе је у другом полувремену постао убојитији. У 55. минуту је овај играч после корнера који је извео Кривокапић постигао леп гол главом, а у 78. минуту се још једном уписао у стрелце пошто је био најсналажљивији после шансе у којој је био Георгијев. Коначан резултат је постигао Душан Баста којем је ово био први меч после вишенедељне паузе, баш као и Георгијеву.

Звезда није одушевила игром, али су поједини играчи који ове сезоне нису много играли имали прилику да се наметну стручном штабу пред наредне мечеве.

Претходни текстДебакл на старту сезоне
Следећи текстПосле четири године поново на Косову и Метохији