Бајевић: „Нисмо могли више“

57

Шеф стручног штаба, Душан Бајевић, на конференцији за новинаре после утакмице са Либерецом је истакао да нема шта да замери играчима на борбености, али да упркос великој жељи и покушајима да се оствари повољан резултат то није могло да се догоди.

„Када се прими гол у првом минуту сви договори и планови направљени пре утакмице аутоматски падају у воду. Поништен нам је и, како су ми рекли, регуларан погодак, повредио се Георгијев, на крају и Ранђеловић. Немам играчима шта пригворим када је залагање у питању јер су покушавали све, али нису могли више. Кривицу за неуспех сносимо сви, али ако неко мора да се нађе на удару нека то будем ја, а не само играчи“, рекао је наш тренер не желећи да алиби за неуспех тражи у одласцима играча последњих дана прелазног рока.

„После утакмице са Банатом у недељу нам следи пауза од две недеље коју морамо да искористимо како бисмо видели шта и како даље. Играчи доста тешко прихватају промене у начину игре и зато треба имати стрпљења. Нисам никада видео да играчи имају такав страх од утакмица у себи, да не могу да поднесу одговорност и да су спутани. Ипак, као тренер сам у каријери имао и много слабије резултате на почетку рада у неком клубу па је на крају било добро“, истакао је Бајевић окренувши се потом поново на гласине да одлази из клуба.

„Оставку сам могао да поднесем када су одлазили играчи из клуба. Сада, када је тешко, нећу да идем јер нисам такав човек. Нећу да се кријем иза било кога или било чега. Најлакше је сада побећи. Ја имам уговор са Црвеном звездом, а о мом статусу ће одлучити клупско руководство. Не кајем се што сам дошао у Црвену звезду, напротив. Ово је мој посао и мој избор“, закључио је Бајевић.

Претходни текстУбедљив пораз у Плоцку
Следећи текстСутра против Баната