У реваншу ће бити другачије

39

Црвена звезда је поражена од Милана у првом сусрету трећег кола квалификација за Лигу шампиона минималним резултатом поражена од Милана, али у нашем табору ипак не преовладава потпуно незадовољство због таквог резултата.

Црвена звезда је приказал солидну игру, имала своје шансе, али је било евидентно да је италијански тим далеко исуснији и да је иако недовољно припремљен довољно квалитетан за минималан тријумф.

Тренер Душан Бајевић је истакао да ће за две недеље у реваншу екипа бити спремнија него у среду, али исто важи и за противника.

„Резултат нам даје наду да у реваншу можемо да остваримо повољан резултат. Обе екипе ће тада бити спремније и очекујем сасвим другачију утакмицу него на Сан Сиру. Неспорно је да је Милан фаворит, али даћемо све од себе да покушамо да остваримо повољан резултат. Остаје да се види колико је то могуће против екипе као што је Милан“, рекао је после утакмице шеф стручног штаба наше екипе.

Дејан Миловановић каже да није био импресиониран противником.

„Нисмо се уплашили великог противника и одиграли смо доста добар меч у којем смо и ми имали периоде добре игре. Резултат нам ипак даје наду да у реваншу имамо чему да се надамо“.

Душан Баста се углавном сложио са Миловановићем.

„Нисмо били фасцинирани ни једног тренутка. Мислим да је утакмица била доста атрактивна, Милан је несумњиво био бољи и имао више шанси, али и ми смо имали своке које, на жалост, нисмо искористили“.

Капитен Ненад Ковачевић је већ по обичају био један од најборбенијих.

„У већем делу утакмице смо спровели у дело оно што смо се договорили. Чињеница је да смо били у подређеној улози, али ипак нисмо одиграли лоше јер смо створили пар добрих прилика. Дешавали су нам се падови у концентрацији што је противнику донекле олакшало посао. Недостају нам овакве утакмице које нам помажу да напредујемо и као тим, и као појединци“.

Милан Бишевац је у сарадњи са Гајем доста добро обавио посао у одбрани и оптимиста је пред реванш меч.

„Ко зна каква би ситуација била да смо одмах постигли гол. Ипак, нисмо се уплашили и верујем да у реваншу можемо да будемо бољи. Знам да је мало екипа које су издржале притисак играња на препуној Маракани и да ће наши навијачи бити двнаести играч. Све је могуће у реваншу“.

Председник Драган Стојковић се такође узда у атмосферу у реваншу.

„Минималан пораз у сусрету са великим Миланом свакако није трагедија, али познато је да не волим да губим ма са ким играли. Имали смо огромну шансу да први постигнемо гол и питање је како би тада текао меч. Окрећемо се реваншу и морам да кажем да и у Милану већ сада веома добро знају шта их чека на Маракани“.

Претходни текстМинималан пораз у Милану
Следећи текстГуровић остаје у Звезди