Против Вождовца за прекид неугодне традиције

50

Гости конференције за медије, дан пед утакмицу са Вождовцем којом Црвена звезда креће у одбрану шампионске титуле, били су Александар Пантић и Душан Ђокић, бивши чланови овог тима.

Наши првотимци очекују да Звезда забележи још једну победу и тако прекине шест година дугу традицију мечева без победе у првом колу националног шампионата.

Душан Ђокић сматра да је у овом тренутку рано мислити о дуелу са Миланом који је централна тема разговора наших навијача.

„После утакмице са Корком окрећемо се дуелу са Вождовцем од којег почињемо одбрану онога што смо освојили прошле године. Не желимо да размишљамо о Милану јер идемо утакмицу по утакмицу. О екипи Вождовца не бих много говорио јер против кога год да играмо знамо наш циљ и даћемо све од себе да га остваримо. Што се мене тиче, нема никакве дилеме да ћемо прекинути традицију неуспеха Звезде на старту сезоне“, сматра наш голгетер.

Слично мишљење има и Александар Пантић.

„Прва утакмица у првенству је увек најтежа, али пошто смо домаћини пробаћемо да првенство почнемо победом, па ћемо тек тада да мислимо о Милану. Екипа Вождовца је доста измењена у односу на прошлу сезону, али у њој и даље има добрих појединаца. Не познајемо их најбоље, али их поштујемо јер су и у припремном периоду показали да играју доста добро“.

Дефанзивац који је у наш клуб дошао овога лета констатује да је задовољан досадашњим играма последње линије одбране.

„Нисмо примили гол доста дуго и из утакмице у утакмицу играмо све боље. Екипа напредује у форми и ако у сваки меч уђе максимално озбиљно резултати долазе сами по себи. Ибрахим Гај ће сигурно представљати додатно појачање када буде био потпуно спреман“.

Ђокићу је прошле сезоне измакла титула најбољег стрелца, али каже да га то не оптерећује.

„Постигао сам 20 голова прошле сезоне и жеља ми је да и ове остварим добар учинак ако ми се укаже прилика. Ја сам прошлом сезоном задовољан јер сам са екипом освојио два трофеја што ми је ипак далеко значајније него да сам био најбољи стрелац лиге“.

Улазнице за меч са Вождовцем, који почиње у 20 часова, коштају 200, 300 и 400 динара. На званичном сајту клуба моћи ћете да пратитет директан текстуални пренос утакмице.

Претходни текстНа реду је Милан
Следећи текстНаставља се осипање