Промовисани нови дресови

411

Црвена звезда је данас потписала уговор са компанијом Делта Спорт по којем ће све селекције нашег клуба у наредне три године носити опрему Најки.

Уговор вредан 1.200.000 евра су потписали Драган Стојковић, председник Црвене звезде, и Горан Карић, генерални директор Делта Спорта, а присутан је био и Милан Искрин, ПР менаџер Најкија.

„За нас је овај споразум о сарадњи од великог значаја. Велико ми је задовољство што ће наш клуб носити опрему водећег светског произвођача спортске опреме и тако се наћи у групи најреномиранијих клубова који већ носе опрему Најки. Жеља нам је да Црвена звезда у опреми Најки ускоро и на терену буде уз раме са највећим клубовима“.

Први човек нашег клуба је рекао и да је избор наранџасте боје за трећу гарнитуту дресова био његов.

„Жеља нам је била да направимо пријатно изненађење и позитиван шок јер је наранџаста боја упадљива и ефектна“, додао је први човек нашег клуба.

„Звезда је најтрофејнији српски фудбалски тим, а Најки је водећи светски произвођач спортске опреме тако да је сарадња била неминовна. Циљ наше компаније је да се максимално окрене фудбалу што потврђује и овај уговор. Искрено се надам да ће Црвена звезда играти у Лиги шампиона“, истакао је Карић.

Милан Искрин је најавио наредне потезе у вези сарадње Црвене звезде и Најкија.

„Дресови ће се у слободној продаји наћи од септембера по цени од 4250 динара. На западној трибини Маракане биће отворена ексклузивна продавница у којој ће моћи да се купи целокупан програм производа намењених Црвеној звезди“, рекао је Милан Искрин.

Први званични меч у новој опреми Црвена звезда игра у среду против Корка у другом колу квалификација за Лигу шампиона.

Претходни текстСудије из Пољске и Немачке
Следећи текстРукометаши највише изненадили