Реванш од 20 разлике

65

Кошаркаши Црвене звезде изједначили су резултат у полуфиналној серији плеј офа на 1:1 пошто су у другој утакмици победили ФМП резултатом 81:61 (15:12, 24:15, 20:20, 20:14).

За разлику од првог сусрета, изабраници тренера Шакоте нису дозволили противнику да се врати у меч након што су стекли предност. Иако су прво деоницу одиграли релативно слабо и уз очајан проценат шута, у другој су ствари деловале много боље и на полувреме се отишло са лепом предношћу.

У трећој четвртини Звезда долази и до 20 поена предности, али дозвољава гостима да за кратко време ту предност преполове. Срећом, у последњих десет минута ствари долазе на своје место и на крају је остварена победа за повратак самопоуздања.

Црвена звезда: Драгојловић 8, Гуровић 17, Радивојевић 2, Хендерсон 2, Раичевић 7, Јеретин 13, Суботић, Витковац 8, Антић 11, Марковић, О’Бенон 13′, Бајав.

Треба рећи и да су наши кошаркаши за овај меч у потпуности променили имиџ појајвивши се на терену обријаних глава. Друга занимљива ствар је да су се међу највернијим навијачима налазили и Звездини рукометаши, нови државни шампиони, који су навијали заједно са Делијама, а по обичају је предњачио Петар Ненадић.

Претходни текстБајевић потписао на две године
Следећи текстВеличанствена Јасна