Шампиони!!!

41

Рукометаши Црвене звезде су постали шампиони Србије и Црне Горе пошто су у последњем колу заједничке Суперлиге ремизирали у Беранама одигравши 26:26 (14:12).

Пред око 3500 гледалаца, у врло тешкој утакмици, наша екипа је тек у завршници сусрета успева да стекне предност, али домаћини до краја поравнавају резултат и освајају бод који их води у европска такмичења.

Успех изабраника тренера Вука Рогановића може да се сврста у категорију „Веровали или не“. Сезона је за Црвену звезду почела очајно и наш тм је дуго таворио на зачељу. Промена тренера је донела боље резултате па је до краја првог дела сезоне учинак побољшан.

У 2006. години Звезда је заиграла фантастично, рушила све пред собом и пласирала се у заједничку Суперлигу у којој је потврдила свој квалитет и велики таленат па је на крају освојена шампионска титула.

Црвена звезда: Перишић (18 одбрана), Радановић, Пуповић 5, Шћепановић, Михаиловић, Милошевић 3, Шишић, Ненадић 5, Тривунџа 8, Лековић, Симић, Павлов 4, Марковић, Курбалија 1. 

Црвена звезда Маркетинг и екипа званичне интернет презентације СД Црвена звезда честита рукометашима и стручном штaбу освојену титулу.

Претходни текстОд готовог вересија
Следећи текстБајевић потписао на две године