Јанковић и Баста са децом осликавали васкршња јаја

50

Првотимци Црвене звезде, Душан Баста и Бошко Јанковић, били су у четвртак специјални гости манифестације „Дечја васкршње чаролије“ чији су организатори организација „Деца Палилуле“, црква Светог Марка, Музеј града београда и друштво Црвеног крста Србије и Црне Горе.

Под покровитељством Скупштине града Београда и Њ.К.В престолонаследника принца Александра ИИ карађорђевића, у Конаку кнегиње Љубице велики број деце из београдских вртића и школа учествовао је у осликавању васкршњих јаја од којих ће она најлепше осликана бити део изложбе у Конаку кнегиње Љубице.

Наши фудбалери су помагали деци у осликавању јаја и делили аутограме. Како обојица кажу, веома им је драго што су били са децом и изразили наду да су их обрадовали својим присуством на овој манифестацији. Јанковић и Баста кажу да се као истински верници радују великом хришћанском празнику који ће провести са својим породицама.

Неизбежне су наравно биле и спортске теме. У суботу Црвена звезда дочекује ОФК Београд и има прилику да победом дође за још један корак ближе титули, али и да навијачима за Васкрс подари нову победу. Шта о предстојећој утакмици кажу наши првотимци?

„Очекујем нову победу после које бисмо били врло близу освајању шампионске титуле, а у неким варијантама је можда већ у суботу и освојимо. Атмосфера у тиму је одлична и ја се надам да ћемо против незгодне екипе ОФК Београда обрадовати наше навијаче“, каже Баста.

„Жеља нам је да забележимо нову победу која би нас довела надомак остварењу циља који смо зацртали на почетку сезоне. Меч са ОФК Београдом и победа у њему би могли да буду и лепа увертира за предстојеће финале Купа. Очекујем у суботу и велику подршку наших навијача који су нам целе сезоне били велика подршка. Надам се да ћемо заједно да славимо у суботу увече“, рекао је Јанковић.

Претходни текстПавличевић наследио Терзића
Следећи текстНово славље у вечитом дербију