Иза југа Маракане: Претпетлићи први у Бања Луци

70

Генерација 2011. коју успешно са клупе предводи Славиша Шуша, остварила је запажен резултат на турниру у Бања Луци и освојила прво место у конкуренцији Динама из Загреба, Војводине, Спорт Тима и других екипа из региона.

Наши бисери рођени 2011. године освојили су турнир у Бања Луци и тако наставили низ сјајних резултата које бележе наше млађе селекције на међународним турнирима овог лета. Изабраници Славише Шуше су били врло доминантни, с обзиром на то да нису примили гол на читавом турниру, као и да су у финалу убедљиво савладали домаћи Спорт Тим (5:0).

Пре свега бих се захвалио људима из бањалучког Спорт Тима на сјајној организацији турнира. Имали смо већ прилику да будемо гости код њих, враћамо се у Београд са лепим утисцима и надам се да ћемо се ускоро дружити, на терену и ван њега, са нашим спортским пријатељима из Бања Луке. Врло сам задовољан како смо одиграли турнир, забележили смо сјајне резултате, играли смо леп и допадљив фудбал и општи утисак је да смо заслужено освојили прво место. Лепо је бити први у конкуренцији са загребачким Динамом, Војводином, Спорт Тимом и другим екипама из региона – истакао је Шуша.

Бисери који су носили црвено-бели дрес на турниру у Републици Српској су: Богдан Јовановић, Страхиња Радивојевић, Лазар Јевтић, Михајло Банковић, Стефан Стојковић, Никола Зељковић, Алекса Митић, Немања Ђунисијевић, Новак Прибрановић, Сергеј Боскан и Ђорђе Икић.

Најважније је да су се деца лепо понашала и да су на прави начин представљала наш клуб. Ван терена су показали културу и лепо васпитање, а на терену велику жељу и борбу и то ме изнимно радује. Резултат је у другом плану у односу на правилан развој играча и то је филозофија којом се водимо. Турнир у Бања Луци је прошао успешно и окрећемо се наредним изазовима који нас очекују – подвукао је Шуша.

Претходни текстБорјан: Глава горе
Следећи текстВулић: Част је бити део Лиге шампиона