Гајић: Првенац за моју супругу

47

Новајлија у редовима црвено-белих Милан Гајић донео је свом тиму тријумф над Радником у Сурдулици. Победоносни гол бек је постигао прецизним ударцем са ивице шеснаестерца у осмом минуту утакмице.

Пресрећан сам због првенца у црвено-белом дресу који је донео победу у овако тешкој утакмици. Акција која је претходила голу била је такође из аута са леве стране, лопта је прошла поред мене и очекивао сам да ће се поновити ситуација. Био сам на правом месту у право време, лопта се одбила баш до моје десне ноге. Први гол посвећујем својој супрузи Даници – рекао је Гајић.

Млади бек осврнуо се на свој учинак у прве две утакмице у Звезди.

Сви ми играмо фудбал да бисмо давали голове, тако да ме не чуди што сам већ постигао погодак. Задовољан сам својим досадашњим учинком. Био сам стрпљив, чекао сам шансу. Донео сам праву одлуку да дођем у Звезду, то се показује и сада на терену. Дугујем велику захвалност саиграчима и стручном штабу што су ми указали поверење и што су уз мене. Надам се да ћу наставити у истом ритму и да ће, што је најважније, екипа низати само победе до крајњег циља, а то је освајање титуле.

Звездин бек имао је неколико речи и о току утакмице у Сурдулици.

Терен и услови за игру у Сурдулици су били неприхватљиви, али то је реалност. Знали смо шта нас чека, ушли смо добро у утакмицу, у првом делу контролисали смо игру. Имали смо све у својим рукама, иако смо непотребно унели нервозу у игру. Битно је да смо освојили три бода и да одржавамо бодовну разлику у односу на конкуренте.

За седам дана на програму је посластица за све заљубљенике у фудбал – 159. вечити дерби.

Сада нам је најважније да се добро одморимо и освежимо. Имамо довољно времена да припремимо утакмицу. Дерби је увек специфичан, то се показало много пута до сада. На нама је да добро тренирамо и да мирне главе уђемо у утакмицу. Победа би нам донела миран наставак сезоне, свим снагама идемо ка томе – поручио је Гајић.

Претходни текстМилојевић: Тешка три бода
Следећи текстЗвездини сениори одушевили на Првенству Београда