Савић: Павков заслужио овације

71

Још једна европска утакмица у низу на Маракани у којој наши фудбалери нису доживели пораз. Одбрамбена линија црвено-белих, коју са капитенском траком на руци предводи Вујадин Савић, и после сусрета са Ливерпулом остала је неосвојива тврђава на осмој узастопној утакмици код куће.

Показали смо да на Маракани скоро нико не може да нас победи и не може да нам да гол. Срећни смо и поносни, вероватно нисмо ни свесни какву екипу смо победили. Пресрећан сам због свих момака из екипе, због стручног штаба, због навијача. Наше присталице нам дају невероватну енергију. Сада видимо колико нам је тешко пала казна на претходна два европска меча када смо играли без публике. Данас се показала сва наша снага, демантовали смо све оне који су говорили да ће Ливерпулу утакмица са Звездом бити јачи тренинг. Озбиљно смо их намучили и савладали на нашем терену – рекао је Савић.

Песма са трибина посвећена Милану Павкову обрадовала је и његове саиграче

Хвала мојим саиграчима, стручном штабу и Милану Павкову који је заслужено добио овације читавог стадиона. Поносан сам на њега и још једном морам да му се захвалим на два прелепа гола.

Управо је невероватна атмосфера коју су направили звездаши са трибина била најјачи адут нашег тима.

Сигуран сам да играчи Ливерпула нису знали каква атмосфера их чека на Маракани. То смо могли да видимо по изјави Манеа. Он није био злонамеран, али рекао је да су навијачи Ливерпула најбољи на свету и да су најбучнији. Имао сам прилике пре две недеље да будем на Енфилду и да осетим атмосферу, имају велико поштовање према играчима и свака им част на томе, али сам разочаран атмосфером, мислио сам да су гласнији. Верујем да ће и њихови играчи и навијачи сањати вечерашњу атмосферу и да ће чути Звездине песме – поручио је Савић.