Јованчић: Прерано смо отписани

94

Душан Јованчић је блистао од задовољства после Звездине премијере у групној фази Лиге шампиона и бода освојеног у дуелу са Наполијем.

Шампион Србије је у мечу без погодака против италијанског представника освојио историјски бод и украсио деби у групној фази Лиге шампиона. Такав епилог био је повод за задовољство фудбалера који је уласком у другом полувремену одржао чврстину у дефанзиви црвно-белих.

Одиграли смо одличан меч. Знали смо да је Наполи веома квалитетан противник, свесно се повукли и препустили иницијативу ривалу. Имали смо неколико контри из којих смо могли да поведемо, али је и бод огроман успех – истакао је Јованчић.

Чињениа да је шампион Србије показао зубе реномираном противнику и покварио му планове, још једном је потврдила квалитет чете Владана Милојевића.

Сви су нас отписали пре жреба, предвиђали убедљиве поразе од сваког противника, али смо већ на премијери показали да је такав однос далеко од истине. Сјајно смо почели такмичење у групној фази. Велику захвалост дугујемо навијачима на феноменалној подршци и изванредном амбијенту.

Посебан утисак оставила је дисциплина црвено-белих у током напада гостију.

Радимо на дефанзиви што се видело у квалификаијама, али и против Наполија. Нисмо се одрекли ни напада, покушавали смо. Једном сам и ја окушао шут, али је Оспина добро интервенисао. Надам се да ће следећи ударац завршити у мрежи – нагласио је Јованчић.

Претходни текстЦрвена звезда – Наполи 0:0
Следећи текстМарин: Незаборавна атмосфера