Пешић: Најважније да екипа побеђује

73

Звездин шпиц Александар Пешић наставио је да поправља своју статистику. Најбољи стрелац Суперлиге на мечу против Радичког у Нишу уписао је нови гол и асистенцију. Прво је у 57. минуту био сигуран са беле тачке, а само три минута касније одлично је упослио Бена који је затресао противничку мрежу.

Сваки играч пре пенала размишља о том моменту како ће шутнути, шта треба да уради. Тако је било и јуче са мном, али заиста имам сигурност која је настала као последица добрих партија моје екипе. Пођеднако ме радује и то што сам уписао нову асистенцију. Могу да кажем да је била лепа, Бен се одлично снашао са лоптом коју сам му послао. Могло је ту да буде и још асистенција, али најважније је да смо победили и освојили нова три бода. Најважније је да побеђујемо, већ сам много пута рекао да не јурим никакве бројке и рекорде. Играм за екипу, а такве стваре долазе саме по себи, како ми је записано, тако ће бити – рекао је Пешић.

Звездин шпиц, иначе рођени Нишлија, одлично се сналази на терену Радничког. На претходном гостовању београдских црвено-белих у Нишу уписао је хет-трик.

Нема неког посебног рецепта нити инспрације, тако се погодило. Надам се да ћу наставити са добрим играма, не само у Нишу, већ свуда. Пријало ми је што сам на јучерашњој утакмици имао подршку са трибине породице, као и најближих пријатеља.

Пешић се осврнуо и на учинак своје екипе у победи од 3:1 против Радничког

Поставили смо себи циљ да што пре математички обезбедимо титулу и зато нам је свака победа у плај-офу изузетно важна. Јуче смо у Нишу одиграли заиста добру уткмицу. Као што је и тренер Милојевић рекао, имали смо сјајне периоде игре, па онда буде затишје на терену пред нови налет. Могли смо и убедљивије да победимо, пропустили смо неке шансе, али у другом полувремену смо направили разлику од два гола и сигурно привели утакмицу крају.

Наредни меч фудбалере Црвене звезде очекује већ за три дана када ће на свом терену дочекати екипу Чукаричког.

Доста утакмица је за нама, можда управо због умора долази до неких мањих осцилација у игри. Чукарички је заиста одлична екипа, показали су то у току првенству. Имају сјајног тренера Ненада Лалатовића који је доста донео екипи, они су сада много агресивнији. Биће то сигурно једна занимљива утакмица, а надам се да ћемо из ње ми изаћи као победници – поручио је Пешић.

Претходни текстВојводина – Црвена звезда 27:27 (14:12)
Следећи текстЦрвена звезда мтс шампион кадетске лиге Србије!