Крстичић: Да обезбедимо пролеће у Европи

47

Фудбалере Црвене звезде за два дана очекује реванш меч са екипом БАТЕ Борисова у оквиру групе „Х” Лиге Европе. Звездин везиста Ненад Крстичић истиче да је његова екипа извукла поуке из првог сусрета две екипе.

Тешка борба је била на Маракани, али мислим да је сада све другачије. То је било прво коло, огромна еуфорија је била присутна, понела нас је и публика и читава атмосфера са трибина. Сви смо желели да победимо ту утакмицу, много смо срљали и БАТЕ нас је хватао на контре. Овог пута ће бити потпуно другачији меч, њима је победа императив, морају да играју отвореније, а ми то можемо да искористимо. Нећемо ни ми да се затворимо, играћемо као што то радимо у првенству и ићи ћемо на сва три бода. Идемо да јуримо победу и да обезбедимо себи останак у Европи и на пролеће – рекао је Крстичић.

Звездин везиста изузетно цени белоруску екипу.

Они су заиста квалитетна екипа, знамо да ће бити тешко. Имају доста искусних играча, стандардни су у европским такмичењима, искуснији су од нас, али ми имамо више квалитетних играча и морамо то да искористимо и да победимо. Можда је управо та утакмица најбитнија од свих које смо имали у групи. Победом можемо већ у Белорусији да завршимо посао и решимо питање проласка групе. Сконцентрисани смо само на ту утакмицу, одлично радимо и надам се да ћемо освојити три бода.

Изабраници Владана Милојевића не знају за пораз на гостовањима у Лиги Европе.

Играмо заиста добро, победа у Келну и бод у Лондону то и потврђују. Очекујем да ће и у Борисову бити доста наших навијача који нам пружају невероватну подршку где год да играмо. Оптимиста сам, позитивно размишљам и верујем да можемо да остваримо одличан резултат.

Крстичић се, захваљујући добрим играма у црвено-белом дресу, вратио у ерпрезентацију Србије и заиграо на мечу са Кином.

Био је напоран и дуг пут, али сам изузетно срећан што сам поново заиграо за нашу репрезентацију. Знао сам када сам долазио у Звезду да ћу играма у клуб заслужити позив у репрезентацију, осетио сам када сам долазио да је овде добра атмосфера, да су позитивни и стручни људи. И саиграчи, стручни штаб и навијачи су ми улили огромно самопоуздање и сви су заслужни за мој повратак у репрезентацију – поручио је Крстичић.

Претходни текстЗвездина одбрана сломила Задар
Следећи текстЈагода, живиш!