Боаћи: Победа у важном тренутку

92

Први део првенства фудбалери Црвене звезде завршили су победом над Борцем из Чачка резултатом 2:0. Стрелац другог гола Ричмонд Боаћи истакао је да ова победа доноси много саиграчима целој екипи.

Ово је врло важна победа за нас зато што је уочи дербија. Добили смо много самопоуздања данас, сви играчи су срећни. Иако нисам све време био на терену сигуран сам да су моји саиграчи осећали мој дух уз себе и радује ме што смо заједно остварили нову победу – рекао је Боаћи.

На данашњем мечу Боаћи је постигао седми гол у црвено-белом дресу.

Данас сам за 20 минута на терену постигао погодак, прошли пут нисам за свих 90. Верујем да када Бог жели да постигнеш гол да тако и буде. Он ми даје шансу да се упишем у листу стрелаца и захвалан сам му на томе.

У првом колу плеј-офа фудбалере Црвене звезде очекује вечити дерби.

Свакој утакмици приступамо исто, небитно ко је противник, ало дерби са собом увек носи посебну тежину. Наком победе над Партизаном били бисмо много ближи освајању титуле. Лично ћу дати и више од сто посто на терену у уторак, а сигуран сам да исто размишљају и моји саиграчи. Верујем да смо на правом путу, слушамо све што нам тренер говори и то даје резултате. Верујем да сада нико не може да нас заустави – поручио је Боаћи.

Претходни текстЗвездини одбојкаши поражени у првом мечу финала
Следећи текстНаша Звезда је опет најбоља!