Олимпијакос стиже у најјачем саставу

44

Делегација из Грчке у Београд ће допутовати у недељу, 8. маја, на дан одигравања утакмице.

Фудбалери Црвене звезде и Олимпијакоса ће сутра, 8. маја од 19 часова, одиграти своју 12. пријатељску утакмицу у историји, а тек другу у Београду. Оно што може да радује све који су купили карту за овај спектакл, је податак да Олимпијакос долази у најјачем саставу у Београд.

А авиону ће се наћи голман Роберто, капитен тима, плаћен 6 милиона евра. Такође и Артур Масуаки, један од бољих левих бекова овогодишњег циклуса Лиге шампиона. Трио на средини терена највероватније ће чинити плејмејкер швајцарске репрезентације Пајтим Касами, мегаискусни Естебан Камбиасо и наш Лука Миливојевић. Ту је и Константиноус Фоуртунис, најбољи играч ове екипе, који је ове сезоне постигао 21 гол и убележио 16 асистенција. У нападу Олимпијакоса налазе се три репрезентативца: Колумбије – Пардо, Мексика – Пулидо и Нигерије – Идеје Браун.

С обзиром на то да је и Миодраг Божовић у данашњој утакмици против Војводине одмарао неколицину првотимаца, јасно је да нас сутра од 19 часова очекује прави европски дуел два великана!

Претходни текстМлађе пионирке Црвене звезде освојиле Куп Србије
Следећи текстПети узастопни пораз црвено-белих