Кад је тешко – Ибањез!

72

Луис Ибањез наставља да одушевљава све присутне на стадиону.

Када је потписао за Црвену звезду, знало се да се ради о врхунском извођачу прекида. Па, ипак, мало њих је очекивало овакву голгетерску форму Луиса Ибањеза, који је ове сезоне постигао чак седам голова.

Срећан сам због победе. Можда смо превише опуштено ушли у утакмицу, исто као и у претходну. Побеђујемо иако не играмо најбоље, али сигуран сам да ћемо играти све боље како време буде пролазило, док се упознамо и уиграмо са новим играчима. На крају је најважније да смо забележили нова три бода – тврди Ибањез.

О свом голу није желео да троши много речи, јер му је важнија победа екипе.

Ни на тренингу не волим да губим, увек волим победе. То је и разлог зашто дајем све од себе, чак и када ми не иде. Данас можда нисам одиграо најбољу утакмицу, али сам се искупио голом и асистенцијом. Јесам најопаснији из прекида, и волим када ми другови обезбеде макар тај један покушај на утакмици, али увек им кажем да ми је најбитније да победимо, а не да ја постигнем гол – рекао је Ибањез.

Пре одласка на репрезентативну паузу, Црвену звезда чека још једно тешко гостовање у Новом Пазару.

За нас ће бити јако важна утакмица у Новом Пазару. Биће тешко, тамо је увек тешко, али уколико победимо, изједначићемо клупски рекорд по броју узастопних победа, иако се тај рекордн односи на победе у две везане сезоне – рекао је Ибањез.

Претходни текстВиеира: Само нек се тресе мрежа
Следећи текстУспешан почетак сезоне црвено-белих