На реду је Чукарички

42

Фудбалери Црвене звезде ухватили су победнички залет. Процес звани „буђење Звездиног пролећа“ се наставља. Црвено-бели су у среду прекинули неугодну традицију вечитог ривала и сада се окрећу искључиво првенственим обавезама. Амбиције су јасне, циљеви се знају и њих изабраници Роберта Просинечком намеравају да потврде и у недељу (18.00) против Чукаричког на Маракани.

– После дербија и онакве утакмице и тензије окрећемо се мечу против Чукаричког. Биће тешко мотивисати екипу за тај дуел. Наравно, свесни смо да против Партизана нисмо добили жељено, али добили смо победу и прекид традиције. У недељу морамо опет да дамо све од себе, јер желимо да се на крају првенства радујемо – рекао је тренер црвено-белих Роберт Просинечки.
Наш млади штопер Урош Ћосић очекује наставак победничке серије.
– Наравно, идемо на победу. Нећемо потценити Чукарички, иако се тренутно налази на дну табеле. Надам се да ћу пружити још једну добру партију – рекао је Ћосић.
Тренер Роберт Просинечки овога пута није саопштио тим који ће у недељу истрчати на терен Маракане. Наступи Мијаиловића, Кадуа, Калуђеровића и Коромана су под знаком питања, што због лакших повреда, што због удараца које су задобили у дуелу са вечитим ривалом, те „Велики Жути“ још не зна који ће му све фудбалери бити на располагању за предстојећи дуел. У конкуренцији за састав сигруно неће бити Вилотић, јер је тренер нашег тима одлучио да га одмори.

Претходни текстВојводина повела са 2:0 у серији
Следећи текстПочела одбрана титуле