Рекордер и хуманиста

47

Поводом јубилеја 200-те одигране утакмице у Звездином дресу, капитен Дејан Миловановић посетио је децу без родитељског старања која живе у дому „Драгутин Филиповић – Јуса“ на Врачару.

За Дејанов јубилеј компаније Књаз Милош и Имлек које послују у саставу Салфорда, припремиле су бројне поколоне које је Звездин ас поделио малишанима дома.

У дружењу са децом поред многобројних поклона Дејан Миловановић делио је и аутограме са својом фотографијом и сваком детету понаособ написао посвету.

Миловановићу није први пут да се налази у посети установама овог типа и истиче да му свакако учествовање у хуманитарним акцијама представља велико задовољство, поготову због деце.

„Веома ми је драго што сам данас имао прилику да се дружим са малишанима из дома „Драгутин Филиповић – Јуса“а посебно сам био срећан када сам видео да су се и они обрадовали нашој посети. Увек сам се одазивао оваквим акцијама, јер мислим да деци увек треба изаћи у сусрет, јер им наша пажња много значи. Морам да истакнем да сам у разговору са запосленима у Дому сазнао, да су услови сада много бољи него што су били и верујем да ће то стање побољшавати из дана у дан. Деца су се обрадовала када смо поделили поклоне и аутограме, а верујем да ће и други људи великог срца кренути овим путем и да ће дати све од себе да сви заједно учинимо много више за добробит наше заједнице.“

Претходни текстНово ТВ издање Звездине ревије
Следећи текстОдбојкаши незадрживи