Омладинци спремни за Вијаређо

284

Омладинска екипа Црвене звезде у недељу путује у италијански град Вијаређо где ће учествовати на изузетно јаком турниру који се сматнезваничним првенством света за млађе категорије.

Тренер Зоран Перковић на пут води следеће играче:

Голмани: Бојан Павловић и Никола Јеремић
Одбрана: Богдан Миличић, Александар Трнинић, Марко Белић, Милош Маловић, Ненад Томовић, Немања Пејчиновић, Бојан Ушумовић
Везни ред: Игор Миладиновић, Јагош Вуковић, Марко Нколић, Немања Николић, Борис Савић, Марко Станојевић, Владан Милосављев
Напад: Милош Рељић, Саво Петковић, Бојан Малинић, Бојан Јанковић

Противници у групи су Асколи, Емполи и Леко,  а тренер Перковић предводи врло младу екипу жељну афирмације.

„Имаћемо најмлађу екипу на турниру са чак петорицом играча рођених 1989. године, као и Малинића који је 1990. годиште. За нас је најбитније да оставимо добар утисак и на што бољи начин представимо Звезду и српски фудбал. Недостаје нам неколико играча, посебно у нападу и зато морамо играти дисциплиновано и концентрисано у одбрани која је искуснији део тима. Можемо много да научино на овом турниру, али у позитивној атмосфери идемо у Вијаређо иако смо имали кратке припреме“, рекао је Перковић.

Капитен Бојан Павловић је и прошле године играо на овом турниру.

„Одлазимо спремни на турнир који представља велики тест. Представљамо велики клуб какав је Црвна звезда и имамо обавезу да направимо што бољи резултат. Ривале не познајемо најбоље, али Емполи је свакако најзвучније име, али сигурно је да на оваквом такмићењу нема лаких противника“.

И заменик капитена, Ненад Томовић, био је учесник прошлогодишњег турнира.

„Жеља нам је да надмашимо резултат од прошле године када смо стигли до четвртфинала. Наш главни адут биће колективна игра, спремни смо, али не и превише искусни.  Имали смо мало времена за уигравање, за разлику од наших противника. Емполи смо прошле године победили 8:0, али знамо да сада неће бити лако. Ово је идеална прилика да покажемо колико вредимо“.

Претходни текстОдржан први тренинг у Никозији
Следећи текстОдмор до утакмице