Звезда боља од Партизана

52

У утакмици 18. кола рукометне Суперлиге Црвена звезда је победила Партизан 29:27 (14:15( и тако наставила серију сјајних резултата.

Цео меч је био резултатски врло неизвестан, а противник је на полувремену имао гол предности. И у наставку се водила равноправна борба, а преломни тренуци су се догодили у последња три минута сусрета.

Партизан је правио грешке које је наша екипа зналачки користила и предвођена изузетно расположеним Ненадићем успела да дође до предности која није била достижна. Победа добија на значају и када се у обзир узме податак да је наш тим имао чак 20 минута казне, наспрам осам колико је имао противник.

После ове победе, значајно су се повећале шансе за висок пласман Црвене звезде, а судећи према тренутној форми, не би било чудно да до краја сезоне буде још много радости у редовима наше екипе.

Црвена звезда: Перишић (5 одбрана), Радановић 1, Вуковић 2, Шћепановић, Михаиловић, Ненадић 12, Тривунџа 5, Лековић 6, Курбалија 1, Милошевић, Марковић, Павлов 2, Шишић (12 одбрана)

Претходни текстПобеда за опстанак
Следећи текстПобеда у дербију зачеља