Трофеји

 СЕНИОРСКИ ЕКИПНИ ТРОФЕЈИ ТЕКВОНДО МУШКАРЦИ
1998 Првенство државе Форме
1999 Првенство државе Форме
2000 Првенство државе Форме
2001 Првенство државе Форме
2001 Првенство државе Борбе
  СЕНИОРСКИ ЕКИПНИ ТРОФЕЈИ ТЕКВОНДО ЖЕНЕ
2000 Првенство државе Борбе