Трофеји

СЕНИОРСКИ ЕКИПНИ ТРОФЕЈИ ШАХ МУШКАРЦИ
1947 Првенство државе
1948 Првенство државе
1950 Првенство државе
1966 Куп државе
1967 Првенство државе
1968 Првенство државе
1969 Куп државе
1970 Првенство државе
1970 Куп државе
1972 Куп државе
1973 Куп државе
1975 Првенство државе
1975 Куп државе
1976 Првенство државе
1976 Куп државе
1977 Првенство државе
1981 Првенство државе
1986 Куп државе
  СЕНИОРСКИ ЕКИПНИ ТРОФЕЈИ ШАХ ЖЕНЕ
1983 Куп државе
1992 Куп државе