Мијаиловић: Достојанствено и храбро у Лиги шампиона

39

Председник Црвене звезде – Светозар Мијаиловић је изнео утиске након жреба за групну фазу Лиге шампиона који је одржан у Монаку.

Велика је привилегија и задовољство што смо као директни учесници Лиге шампиона представљали Црвену звезду на жребу у Монте Карлу. Прижељкивали смо атрактивне противнике у складу са статусом нашег клуба – европског и светског првака. Унапред смо знали да су сви учесници веома снажни ривали. Очекује нас огромна борба у предстојећим изазовима, на шест тешких дуела. Даћемо све што је у нашој моћи да јуначки и достојанствено репрезентујемо Црвену звезду, која се кроз историју клуба може похвалити да је освајач најпрестижнијег тимског такмичења у Европи – рекао је Мијаиловић.

Наш клуб ће се такмичити у групи Г, у којој су још Манчестер Сити, РБ Лајпциг и Јанг Бојс, а Мијаиловић верује у храбро издање нашег тима у најквалитетнијем такмичењу у Европи.

Прва утакмица нас очекује већ у другој половини септембра. Верујемо да ће екипа бити спремна, те да ћемо темпирати форму за најзахтевније сусрете. Предност је увек на страни нашег клуба када играмо код нас, јер наступамо пред домаћим навијачима који су кроз историју допринели да Звезда путем бројних тријумфа буде један од два клуба у југоисточној Европи који су подигли пехар Лиге шампиона. Потрудићемо се да кроз изванредна издања на Маракани, уз храбру борбу на гостујућим теренима презимимо у Европи – закључио је председник Црвене звезде.

Претходни текстДраговић: Могла је и лакша група, али се не плашимо
Следећи текстМркела: Спремни смо да представимо Звезду у најбољем светлу