Тема дана | Ради се пуном паром на реновирању централне ложе Маракане

34

У новом издању емисије „Тема дана“ можете видети како се одвијају радови на месту некадашњег „Лоунге бара“ где ће до старта Лиге шампиона, средином септембра бити премијерно представљена „централна ложа“ из које ће се на најбољи могући начин пратити партије изабраника Барака Бахара.

Радови се успешно спроводе у дело, с обзиром да све иде по плану, а рок нам је до почетка Лиге шампиона да спремимо један ексклузивни ресторан, који ће бити полузатвореног типа, високог ранга где ће наши драги звездаши, који обезбеде карту за Централну ложу, имати све услове да уживају у утакмицама црвено-белих у супер луксузном објекту. Површина ресторана је 290 метара квадратних, док ће садржати 130 места, а свако ко буде присуствовао мечевима на овом месту, имаће прилику да бира између десет врхунских домаћих специјалитета, који ће се спремати у новој кухињи савременог типа, која ће заузимати површину од 100 квадрата. Ресторан ће радити само за време утакмица Црвене звезде, за разлику од „Лоунге бара“, који је некада био управо на овом месту – речи су Небојше Трипића, шефа сектора инвестиционих радова.

Како ће изгледати најсвечанији део, не само стадиона Рајко Митић, већ свих стадиона у региону, као и колико људи је укључено у рад, како би вам обезбедили да уживате у ексклузивном објекту на Маракани, можете сазнати у данашњој епизоди емисије „Тема дана“.

Претходни текстРокас је стигао: Сви заједно да дамо допринос сјајној сезони
Следећи текстПродужен рок за обнову сезонске карте до утакмице са Спартаком