Милојевић: Тек прво полувреме

62

Црвена звезда је на овосезонској премијери против Судуве одиграла меч без погодака (0:0), а Владан Милојевић је по завршетку првог дела двомеча са литванским прваком сумирао утиске.

Права такмичарска утакмица. Видели смо Судуву коју смо и очекивали, мада, искрено нисам очекивао овако дефанзиван приступ ривала с обзиром на то да су лидери у свом првенству и апсолутно доминантни у Литванији. Имали смо доста шанси и свакако да смо требали да их реализујемо. Шта је ту је, иза нас је тек прво полувреме. Види се да је противник у такмичарском ритму, као и да је нама прва такмичарска утакмица. Сигурно ћемо пружити знатно бољу партију у Београду – рекао је Милојевић.

Шеф стручног штаба нашег тима уочио је позитивне, али и негативне стране игре коју су његови изабраници приказали на премијери.

Не могу да кажем да сам незадовољан. Доста тога је функционисало како смо замислили. Знали смо да нас очекује тешка утакмица. Ривал је играо са пет играча у одбрамбеној линији, било је тешко пробити дупли блок и јасно је да требамо да порадимо на реализацији на којој смо радили и током припрема. Имали смо доста шанси, као и у припремним утакмицама. Позитивно је што стварамо шансе у утакмици оваквог ранга и могу да будем задовољан. Има и аспеката које треба поправити и на којима ћемо радити у данимакоји долазе – истакао је Милојевић.

Претходни текстСудува – Црвена звезда 0:0
Следећи текстМарин: Уверен сам у пролаз у реваншу